SECURITATE FIZICĂ

by admin

In conformitate cu L303/2003 si HG301/2012 art.2 si art.3 alin.2, societatile comerciale din Romania sunt obligate sa efectueze Analiza de risc la securitate fizica pentru toate si fiecare din obiectivele/sediile pe care le au, precum si pentru fiecare obiect de activitate activ, prin evaluatori autorizati inscrisi in Registrul National al Evaluatorilor de Risc la Securitate Fizica (RNERSF).


Aceasta Analiza presupune realizarea unei vizite in fiecare obiectiv si evaluarea riscurilor la securitatea fizica (amenintari combinat cu vulnerabilitati).

In baza unei metodologii de lucru specifice sunt evaluate:

  • amenintarile la securitatea fizica (mediul extern)
  • vulnerabilitatile la securitatea fizica (mediul intern)
  • sistemele de protectie (mecanofizice si electronice) – de la gard la sistemele de paza
  • procedurile specifice de paza
  • alti factori care contribuie +/- la aparitia/diminuarea riscurilor la securitatea fizica

Dupa analiza elementelor mentionate mai sus se elaboreaza pentru fiecare obiectiv un Raport care include metode de tratare a riscurilor si recomandari, dupa caz. Recomandarile agreate trebuie implementate in 60 de zile de la semnarea Raportului.

Compania noastra are specialisti inscrisi in acest Registru si executa analiza de risc la securitate fizica pe tot teritoriul tarii furnizand, in baza unui contract, Raportul de evaluare si tratare a riscurilor (Raport).Raportul cu toate anexele sale se depune, dupa caz, la organul de politie competent in raza caruia obiectivul functioneaza.

Experienta practica si pregatirea teoretica a echipei noastre ne recomanda in fata altor furnizori de servicii similare (zeci de proiecte in zona Homeland Security in Romania si in strainatate, specializari in tara si in strainatate, lectori in mediul universitar si in domeniul formarii profesionale continue).

De asemenea putem oferi, la cerere,  consultanta pe perioada implementarii sistemelor tehnice de securitate fizica.

Tariful se negocieaza pentru fiecare obiectiv in parte in functie de complexitatea si marimea acestuia, precum si pentru cazurile in care un beneficiar detine mai multe obiective. Pentru obiectivele din tara se adauga transportul, cazarea si diurna personalului care executa aceasta activitate.

Pentru orice informatii suplimentare legate de acest subiect suntem disponibili sa facem o prezentare la sediul companiei Dumneavoastra la o data si ora pe care le veti considera oportune.


ro_RORomanian